Υπηρεσιες

Κατοχύρωση Ονομάτων

Η κατοχύρωση του Domain είναι το πρώτο και ένα από τα βασικότερα βήματα στην κατασκευή οποιασδήποτε ιστοσελίδας. Η όλη διαδικασία είναι απλή και εύκολη.  Το Domain name είναι το όνομα που θα χρησιμοποιήσουμε για να ανοίγει η ιστοσελίδας σας στο ιντερνετ
(πχ http://onoma.gr)

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι μια επιπλέον βιτρίνα για κάθε επιχείρηση, η οποία δίνει την ευκαιρία σε κάθε επιχειρηματία να επεκτείνει το αγοραστικό του κοινό πέρα από τα περιορισμένα φυσικά όρια του καταστήματός του. Εμείς θα σας προτείνουμε την οικονομικότερη και καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας σύμφωνα με την εμπειρία μας και την έρευνα αγοράς.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας

Είτε πρόκειται για καινούργια ιστοσελίδα, είτε χρειάζεται να μεταφέρεται την σελίδα σας, παρέχουμε χώρο σε δικούς μας Server που ελέγχονται συνέχεια για την απόδοσή τους, την ασφάλεια και την λειτουργικότητα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συντήρηση Ιστοσελίδας

Το πιο συνηθισμένο πρόβλημα με τις ιστοσελίδες είναι η συντήρηση τους. Από την στιγμή που θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε μαζί μας αναλαμβάνουμε να συντηρούμε την ιστοσελίδα σας και να σας παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη για όλο το διάστημα ζωής της ιστοσελίδας. Κάθε φορά που θα χρειαστείτε κάτι δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε για τις ανάγκες σας

Επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, λογότυπα

Μπορούμε να σχεδιάσουμε από την αρχή ένα λογότυπο για την επιχείρησή σας και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε άλλης μορφής υλικό (κάρτες, φυλλάδια, φακέλους κτλ) σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα, γούστο και ανάγκες. Εάν υπάρχει ήδη μπορούμε να το σχεδιάσουμε σε υψηλή ποιότητα για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου θελήσετε.

Υπηρεσίες

Δίκτυα

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία, ρύθμιση, έλεγχο και συντήρηση δικτύων ενσύρματων ή ασύρματων σε σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Επισκευές

Αναλαμβάνουμε την επισκευή, συντήρηση και παραμετροποίηση σταθερών υπολογιστών (τερματικών και server) στο γραφείο, το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ασφάλεια

Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο ασφαλείας δεδομένων στην επιχείρησή σας ώστε πάντα να υπάρχει τρόπος επαναφοράς δεδομένων και ασφάλεια από εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες

Εμπορία

Εμπορία Υψηλής Τεχνολογίας 

Μπορούμε να προτείνουμε συστήματα για το σπίτι ή την επιχείρησή σας που να εξασφαλίζουν την εργασία και τα δεδομένα σας. Είτε πρόκειται για εργασία ή για διασκέδαση, προσδιορίζουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση

Έλεγχος / Ποιότητα

Οτιδήποτε σας προτείνουμε για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας πάντα είναι ελεγμένο ποιοτικά για να μην υπάρχουν προβλήματα κατά την χρήση του. Ο ποιοτικός έλεγχος γίνετε σε διάφορα στάδια ώστε εάν ένα προϊόν τύχει ελαττωματικό να αντικατασταθεί άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και τυχόν χρεώσεων που μπορεί να επιβαρυνθεί ο πελάτης.

Designed and powered by DataTech